Galatasaray'ın genç futbolcusu Semih KayaBeşiktaş maçının ardından açıklamada bulundu.

54. dakikada Olcay Şahan ve Semih Kaya arasında yaşanan bir pozisyon sonrasında top dışarıya çıktı ve maçın hakemi Cüneyt Çakır aut kararı verdi. 

Olcay Şahan'ın itirazları sonrasında, Semih Kaya hakemin yanına gitti ve topun kendisinden dışarıya çıktığını söyledi. Bunun üzerine Cüneyt Çakır da kararını değiştirdi ve Semih Kaya'nın elini sıkarak teşekkür etti. Peşinden birçok futbolcu Semih'i bu davranışından ötürü kutladı.

İşte Semih Kaya'nın maç sonu sözleri;

"Futbolda güzel şeyler bunlar. Cüneyt hoca bana pozisyonu sordu, ben de doğrusu söyledim. Gol de yiyebilirdik ama doğruyu söylemek istedim. Başkası faul yapar örneğin, söylenmesi gerekiyor. Benim karakterimde bu var. Ceza sahası içinde olsa derbi maçı da olsa penaltıyı hocaya söylerdim. Cüneyt hoca bana sorduğunda mecburdum zaten doğruyu söylemeye. Haksız bir kazanç olmasını istemezdim. Yine aynı şey olsa, yine yapardım."

"Beşiktaş önümüzdeydi. İyi mücadele ettiğimize inanıyorum. İlk yarıda bocalamamız oldu ama önde tamamladık, bu da bizim için iyi oldu. Futbolseverlere iyi bir maç izlettiğimize inanıyorum."