Galatasaray'da Eskişehirspor mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Semih Kaya, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE SEMİH'İN SÖZLERİ...

"Bugün oynayan arkadaşlarımız az süre alan arkadaşlardı. Ben de bunlardan biriydim. Hocamız bize şans verdi. Bunu en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Oynayan arkadaşlar iyi sinyaller verdi. Umarım Eskişehir de bulunduğu konumdan bir an önce uzaklaşır."

"BİR FORMA VAR ORTADA..."

"Ben şansımız iyi kullandığımı düşünüyorum. Antrenmanlarda da bunu gösterdiğimi düşünüyorum. Bir forma var ortada, bu formanın 4 sezonda sahibi bendim. Chedjou ve Hakan abi en iyi şekilde taşıyorlar Galatasaray formasını. Biz de şansımızı bekleyeceğiz ve şans bize geldiğinde en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız şansımızı."

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa, Eskişehirspor galbiiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Bilal Kısa'nın sözleri

"İyi bir çıkışımız vardı. Bu maç da Fenerbahçe maçının ardından önemliydi. Bugün de güzel bir futbolla net bir skor aldık. Arkadaşlarımı kutluyorum. Bugün şans gelmeyen arkadaşlarımıza şans geldi. Herkes iyi değerlendirdi. Umarım böyle devam ederiz. İyi durumdayız."

BENFICA MAÇI

"Benfica maçı çok önemli. Burada bir adım attım ve o adımı tamamlama zamanı. Orada da galip gelirsek gruptan çıkmak adına öenmli bir avantaj elde etmiş olacağız."