Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor, Galatasaray  21 Yaş Altı Futbol Takımı ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. 

Edirne 25 Kasım Stadı'nda oynanan ve hakem Özgür Yankaya'nın yönettiği  maça, iki takım da ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' pankartıyla çıktı. Maçın başlama vuruşunu Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile eski  Galatasaraylı futbolcu Muhammed Altıntaş yaptı. 

Edirnespor, Şükrü Can Yılmaz'ın 17. dakikada attığı golle  karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da karşılaşmayı takip  etti. 

Senegalli 3 futbolcu denendi

Yaklaşık 1 haftadır Galatasaray'ın alt yapısıyla antrenmanlara çıkan Senegalli 3 futbolcu, Edirne'de oynanan mücadelede ilk 11'de yer aldı. İsimleri Abdoulaye N'diaye, Abdoulaye Ba ve Amadou Toure olan futbolculardan Toure stoper, Abdoulaye Ba forvet ve Abdoulaye N'diaye ön libero olarak forma giyiyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun, oyuncuların performansından memnun kalması halinde, bu 3 futbolcu alt yapıyla olan çalışmalarını sürdürecek.

Ontivero Edirne'den çıktı!

Öte yandan Galatasaray'ın göndermek için büyük uğraş verdiği Lucas Ontivero, Edirnespor'a karşı oynanan hazırlık karşılaşmasında kulübede yer aldı.

İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wii'ye gönderilen, ancak anlaşma sağlayamadan geri dönen Ontivero, daha sonra Arjantin Ligi'nde bir takımla denemeye çıkmış, yine anlaşma sağlanamayınca genç oyuncu Sarı-Kırmızılı ekibe geri dönmüştü.