PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’un oyuncularından Sercan Yıldırım, “Yöneticilere son olarak bugün akşama kadar alacaklarımı ödemelerini istedim. Ödemelerin yapılmaması halinde bu akşam kampı terk edeceğim” dedi.

Şanlıurfaspor’un, sezon öncesi Galatasaray’dan kiraladığı Yıldırım, takımının devre arası hazırlık kampı için Antalya’da bulunduğunu söyledi. Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u çok sevmesine rağmen kendisine verilen vaatlerin yerine getirilmediğini savunan Yıldırım, şöyle konuştu:

“Takım içinde bir süredir maddi sıkıntılar yaşanıyor. Bundan son derece rahatsız olduğumu yöneticilere ilettim. Antalya kampına da hocam Reha Kapsal için katıldım ancak verilen sözler hala yerine getirilmedi. Yöneticilere son olarak bugün akşama kadar alacaklarımı ödemelerini istedim. Ödemelerin yapılmaması halinde bu akşam kampı terk edeceğim. Kesinlikle benden kaynaklanan bir durum söz konusu değil. Sorun sadece bana verilen vaatlerin bir türlü yerine getirilmemesi. Şanlıurfaspor’dan ayrılmayı hiç düşünmem. Ligin ikinci yarısıyla ilgili bir plan da yapmadım. Ayrılırsam buna göre kendime bir yol çizeceğim ancak şu ana kadar bunları hiç düşünmedim.”

Yıldırım, Şanlıurfaspor formasıyla PTT 1. Lig’de 2013-2014 sezonunun ilk yarısında 13 karşılaşmada oynadı ve 3 gol attı.