Kulübümüzün KAP'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray Sportif AŞ'nin görüşmelere başladığını duyurduğu profesyonel futbolcu Serdar Aziz'in imza töreni Başkan Dursun Özbek'in katılımıyla bugün saat 14:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek" ifadeleri kullanıldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yaptığı açıklamada, Serdar Aziz'in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Serdar'ın Galatasaray'a transferi konusunda anlaşmaya vardık. Transfer tüm taraftarlar için hayırlı olsun" diye konuştu.

Galatasaray Kulübünün, Serdar'ın transferi karşılığında Bursaspor Kulübüne 4,5 milyon avro bonservis ücretinin yanı sıra futbolcular Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Furkan Özçal'ı vereceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün, 25 yaşındaki savunma oyuncu Serdar Aziz ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

İlk olarak menajeri duyurdu

FIFA menajeri Haluk Canatar'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kardeşime yeni kulübü hayırlı olsun" mesajı yer aldı. Menajer Canatar'ın önceki fotoğraflarında da Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir fotoğrafının olması dikkat çekti. 




Serdar Aziz'in eşi Tuğçe Aziz: "Yeni takımımız hayırlı olsun"