Metrodaki fotoğraflarıyla gündeme gelen ve Galatasaraylı taraftarların sempatisini kazanan Setrak Yelegen çalıştığı Ermeni Kilisesi’nden kovuldu.

Bir anda Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Setrak Yelegen, sempatik kişiliğiyle tüm Galatasaraylılar’ın ilgisini çekmişti. Setrak Yelegen, bazı televizyon programlarına konuk olduktan sonra Galatasaray’ın davetlisi olarak Türk Telekom Arena’da Lazio karşılaşmasını tribünden izlemişti.

METRODA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Lazio maçında Galatasaray’ın taraftar grubu Setrak Yelegen’in konu aldığı bir koreogragide de hazırlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Setrak Yelegen, metroda yolculuk yaparken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırının ardından Galatasaray Kulübü, Yelegen’i kulübe çağırarak moral vermişti. Sarı kırmızılı kulüp ayrıca yaşanan çirkin saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulunmuş ve olayın takipçisi olacağını duyurmuştu.


Kocamustafapaşa’da yalnız yaşayan ve Ermeni Kilisesi’nde çalışan Yelegen, bu kez işinden oldu. ultrAslan Taraftar Grubu bugün kendisini ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında Yelegen kendilerine kilise tarafından işten çıkarıldığını anlattı. Yelegen’e gerekçe olarak son dönemde basında çok fazla yer alması gösterildi.

Setrak Yelegen daha sonra yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

"Önce saldırı oldu, sonra seninle çalışmak istemiyorum dediler. 3 çocuğum var. Evimiz kira. Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açacaktır. Yalanım yok, her zaman Galatasaray için dua ettim.  Kilisenin temizlik işleriyle ilgileniyordum. Galatasaray'ı çok çok seviyorum. Beni yarın kulübe çağırdılar. Allah razı olsun. Galatasaray kulübünden bugün beni aradılar. Araba yollayalım dediler. Kendim gelirim dedim."

Kaynak: Sporcope