Turnuvanın ilk maçında Zürih'i 3-0 yenen Galatasaray, Young Boys karşısındaki beraberlikle puanını 4 yaptı ve şampiyon oldu. 

Galatasaray'ın golü 14. dakikada Bruma'dan geldi. Bruma, çıktığı 3 hazırlık maçında 3 gol atarak taraftarı mest etti. Sarı kırmızılı ekip, Cenk, Sabri, Salih, Chedjou, Olcan, Hamit, Birhan, Sinan, Sneijder, Bruma, Umut 11'iyle sahaya çıktı.

Galatasaray, genç yıldızı Bruma'nın 14. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. 45 dakika Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bruma dışında kamp dönemi boyunca 19 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Birhan Vatansever de performansıyla taktir topladı. Birhan, rakipten çaldığı toplar ve ayağa pas yapmasıyla taraftardan tam not aldı. Genç futbolculardan Berk İsmail, ikinci yarıda Umut'un yerine dahil oldu. 


Young Boys, 84. dakikada Lecjaks'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmadı ve iki takım 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. 3 hazırlık maçı sonunda Sinan Gümüş biraz daha sönük kaldı. Ancak resmi maçlarda çok daha farklı bir performans beklenildiği ifade edildi.