Sarı kırmızılı takımın bugün yaptığı antrenman öncesi oyuncuların sağlık durumu hakkında bilgi veren kulüp doktoru Yener İnce, Sigthorsson'un tedavi için İspanya'nın Barcelona şehrine gittiğini açıkladı.

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı. Yener İnce, idmana katılmayan oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yener İnce'nin sözleri şöyle:

"Dönem dönem bazı oyuncularımızı farklı çalıştırıyoruz. Belli bir yükleme miktarına geldiği için Tolga Ciğerci tedbir amaçlı antrenmanda olmayacak. Carole cezası nedeniyle oynamayacağı için bugün kuvvet çalışması yapacak. Takımdan ayrı çalışacak. Eren de tedbir amaçlı idmanda olmayacak. Dün idmanda hiçbir sorunu yoktu ama hafif ağrıları olduğu için ona birkaç test yapacağız. Tedbir amaçlı bugün antrenmanda olmayacak ama yarın antrenmanda çalışacak. İleride sıkıntılar ve sakatlıklar yaşamamak için bu tarz dokunuşlar yapıyoruz. Bu hafta sadece Carole cezası nedeniyle olmayacak."

"Kolbeinn için spekülasyonlar yapılıyor. Oyuncu İzlanda Milli Takımı'ndan sakatlanarak dönmüştü. Menüsküs yırtığı ve ayrıca iç menüsküs kapsülde ödem oluşmuştu. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Kapsüldeki ödem giderek azaldı ama bu bölgede takım temposuna çıkmak için yapılan yüklenmede ağrı hissediyor.

"Daha önce birlikte çalıştığı Norveçli bir kayroprakti uzmanı, İzlanda Milli Takımı kondisyoneri ve bizim bir fizyoterapistimiz var. Sponsor hastanemiz Liv Hospital'ın desteğiyle bir kısmı burada, bir kısmı da Barcelona'da özel bir klinikte çok geniş bir ekip çalışmasıyla yüzde yüz hale gelmesi için çabamız sürüyor. Amacımız oyuncunun yeterince kuvvetli olup takım temposuna çıktığında ağrı hissetmemesi."