Sezon başında forvet transferi için bir çok oyuncuyu değerlendiren Aslan, bir türlü anlaşma sağlayamazken UEFA ile yapılan mali fair play görüşmeleri de bu transferin gerçekleşmemesinde büyük etken oldu. 
 
UEFA ile yapılan ilk görüşmelerin ardından Aralık ayında gelecek kararın açıklaması beklenirken transfer yasağı veya herhangi bir ceza gelmemesi durumunda sarı-kırmızılıların rotayı çevireceği forvet oyuncusu da belli oldu. 
 
Sezon başında ailesinin isteği ile Fransa Ligi’ni tercih eden ve Nantes ile anlaşan Kolbeinn Sigthorsson için transfer döneminde girişimlerde bulunulması kararı alındı. Ajax ile kontratının bitmesinin ardından çok sayıda takımdan teklif alan ve Galatasaray’a da bir hayli yakın olan İzlandalı oyuncu, babasının isteği ile Nantes’ı seçerken Hamza Hamzaoğlu’nun da hayalleri yıkılmıştı.
 
KARAR YÖNETİMİN
 
Ancak 13 haftası geride kalan Fransa League 1’de 7 kez sahaya ilk 11’de çıkabilen 25 yaşındaki forvetin mutsuzluğu Fransız basınına da konu oldu. Büyük umutlarla geldiği Nantes’ta sadece 1 gol bulabilen ve asist dahi yapamayan Kolbeinn Sigthorsson kulübün de kabul etmesi halinde ayrılabileceği yönünde ortaya atılan iddiaları ise yalanlamadı. 
 
Yaşanan bu gelişmeler üzerine oyuncuyu yeniden listelerine alırken 2020 yılına kadar kontratı bulunan oyuncuyu uygun bir bonservis bedeli belirlenmesi halinde satın almak, aksi bir durumda ise kiralık olarak sezonun ikinci yarısında kadrosuna katmak üzere hazırlıklarına başladı. 

Teknik heyet oyuncuyu ara transfer dönemi için mercek altına alırken yönetime verilecek listeye de adını yazma kararı aldı. 

Kaynak: Şampiy10