Galatasaray'ın Nantes'tan büyük umutlarla kiraladığı ama sezon başındaki sakatlığı yüzünden sarı-kırmızılı formayı giyemeyen Kolbeinn Sigthorsson, açıklamalarda bulundu.

Sabah Gazetesi'ne kısam bir açıklamada bulunan İzlandalı golcü, "“Üç aydır top oynamadım. Önümüzdeki ay sahada olurum” dedi.

Sigthorsson "Haftaya seni sahada görecek miyiz?'' sorusuna şu yanıtı verdi: "Haftaya mı? Üç aydır top oynamadım. Daha yeni idmanlara başladım. Takımla aynı seviyeye gelmem doğal olarak zaman alacak. Ama kesin bir tarih vermem gerekirse önümüzdeki ay sahada olacağım." Sarıkırmızılı yönetim, Nantes'a 350 bin Euro az ödeme yapılacağı için Sigthorsson'un sözleşmesini devre arasında feshetmeyi düşünüyor. Ancak teknik direktör Jan Olde Riekerink'in bu konuda kararsız olduğu belirtiliyor.

Serdar'ın forması Semih'in

Galatasaray'da Serdar Aziz'in sakatlanmasıyla Semih Kaya'ya tekrar ilk 11 yolu açıldı. Chedjou'nun Afrika Kupası'na gidecek olmasını dikkate alan Riekerink, Hakan Balta'nın partneri olarak Semih'i düşünüyor. Ligde hafta sonundaki Alanyaspor maçında savunmada Semih-Hakan ikilisi görev yapacak. Osmanlı deplasmanında sonradan oyuna giren ve attığı golle beraberliği getiren Semih, kupadaki Tuzlaspor sınavına da 11'de çıkacak ve maç ritmini bulması sağlanacak.