Galatasaray Teknik Direktörü, Nantes'tan kiralanan ancak sakatlığı nedeniyle takıma katkı sağlamayan golcü Sigthorsson'un biletini kesti. Jan Olde Riekerink yönetimden devre arasında yeni bir golcü alınmasını istedi.

5 Eylül'de dizinden menisküs operasyonu geçiren ve haftalardır takımdan uzak olması kafaları karıştıran İzlandalı forvet Sigthorsson'u Jan Olde Riekerink defterden sildi. Hollandalı teknik adam, bu saatten sonra Sigthosson'un planları içerisinde olmadığını yönetime bildirdi.

Riekerink, hafif koşulara başlayan ama dizindeki ağrıları devam eden ve bu durumu 'kapsül ödemi' olarak nitelendirilen 26 yaşındaki İzlandalı'nın sahalara dönmesinin ayları bulabileceğini aktardı.

Bu yüzden devre arasında yeni bir forvet isteğini yönetime bildiren Riekerink'in kiralık futbolculara da sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Yönetimden çalışmalara başlanmasını isteyen Galatasaray Teknik Direktörü'nün, "Sigthorsson'un yokluğu bizi olumsuz etkiledi. Eren'i rakipler iyi tuttuğunda alternatif üretmekte zorlanıyoruz. Oysa Sigthorsson'u transfer ederken bütün planlarımız buna yönelikti. Ancak hiçbir fayda sağlayamadık" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet