Dilmen, Galatasaray'ın bu sezon gerekli transferleri yapmadığını ifade ederek; "Chedjou'nun katkı sağlayacağını düşünmüyorum" dedi.

Chedjou'nun Galatasaray için yanlış bir hamle olduğunu ifade eden Dilmen, "G.Saray kaldığı yerden devam ediyor. Ama sezon başında ihtiyaç olduğu görünen yerlere gerekli transferler gerçekleşmedi. Sol bek ve stoper ihtiyacı konuşuluyordu. Chedjou'nun çok katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Erken de konuşuyor olabilirim, zaman gösterecek. Soldaysa Hakan Balta'nın F.Bahçe maçındaki performansı (istikrar sağlarsa) G.Saray'ı biraz rahatlatır." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında Chedjou'ya güvendiğini ve Fenerbahçe maçında korumak amacıyla kendisine deneme bonusu forma şansı vermediğini ifade etti. Yabancı kuralından dolayı bazı futbolcuların sık sık rotasyona tabii olacağını vurgulayan Terim, "Dany'nin Fenerbahçe'ye karşı oynamamasının yabancı sınırlaması ve kendi düşüncelerinin doğrultusunda gerçekleştiğini vurgulayan antrenör, "Semih-Gökhan-Dany-Chedjou orayı bize sezon boyu götürecekler. Fenerbahçe maçında özür dilerim şaşırtmak istemezdim ama olabiliyor. F.Bahçe maçında Amrabat'ın hücum gücünü kullanmak istedim. Biz yabancı oyuncularımız ile bir toplantı yaparak açık açık her şeyi konuştuk. Bir kaç hafta çıkılmadığında olacakları.. Bazı maçlarda bazı oyuncularımız olmayabilir. Şartlara göre kullanabiliriz. O gün 6. yabancı ya Chedjou, ya Amrabat... Oyuncumuzu korumak da istedim açıkcası. Bizim için önemli. O da oynayacaktır." diyerek sözlerini noktaladı." dedi.

Webaslan