KAMPA YETİŞTİRME ÇABASI

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal seçim öncesi yaptığı açıklamalarda transfer konusunu ''22 Haziran'dan sonra seçilecek Galatasaray Kulübü Başkanı'na sorarsınız'' mesajını vermişti. Aynı zamanda Ünal Aysal'ın şampiyonluk sonrası verdiği röportajında ''Bütün transferileri hocamızın kamp dönemine yetiştireceğiz. Geçen sene 15 gün aşmıştık'' ifadeleri de transferin kısa sürede biteceği yorumlarına neden oldu.

Sezonu 1 Temmuz'da açacak olan Galatasaray, hazırlık kampının ilk dönemi için 8 Temmuz'da İngiltere'ye gidecek.

İLK HEDEF YERLİLER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun büyük eleştirilere neden olan yabancı oyuncu sınırlaması kararı nedeniyle transferde daha temkinli adımlar atmaya çalışan Galatasaray'da ilk hedefler Türk pasaportu taşıyan isimler olacak. Kerim Frei ile her seferinde ilgili olduklarını söyleyen Ünal Aysal ve Fatih Terim'in bu transferi ilk sırada tuttukları biliniyor. Reading forması giyen gurbetçi oyuncu Jem Karacan da sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde yer alıyor.

ÖNCELİK FELIPE MELO

Teknik direktör Fatih Terim'in takımda kalmasını istedği isimlerden Felipe Melo için de Juventus ve oyuncu ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray'da diğer yabancılar için girişimlerin TFF'nin yabancı sınırlaması kararında değişiklik yapmasının ardından hız verilmesi bekleniyor.

CULIO VE UJFALUSI'YE TEŞEKKÜR EDİLECEK

Fatih Terim'in takımda düşünmediği ilk isim sezonu Mersin İdman Yurdu'nda kiralık geçiren Arjantinli orta saha Culio. Yönetim de Culio'dan kulüp bulmasını Canlı Bahis istedi.

Savunmaya Lille'den Chedjou'nun transfer edilmesinin ardından da sözleşmesi sonra eren Tomas Ujfalusi'ye yeni bir kontrat önerilmesi düşünülmüyor.

Webaslan