İlk 11'de sahaya çıkan oyuncu, kalede güven vermezken 76'da da kalesinde golü gördü. Hakan Turan'ın ceza sahası dışından pek de inanarak vurmadığı top yerde sektikten sonra ağlara gitti. Erken bir çıkış yapan Sinan üstüne de ters tarafa yatarak adeta golü hediye etti. Maçın genelinde önemli kurtaruşlar yapmasına rağmen 26 yaşındaki kaleci yine aldığı paranın hakkını veremedi. Bu sezon 7 kupa maçında forma giyen Sinan, 6 gol yerken sadece Diyarbakır ve ilk Manisa maçında kalesini kapayabildi.

Dün akşamki maçın yorumcusu Levent Tüzemen, Sinan Bolat için şu ifadeleri kullandı

"Galatasaray'ın ilk yapacağı transfer yedek kaleci olmalı. Muslera'nın yedeği yok. Sinan Bolat, 'bu maç iyi' diyecekken yine olmadık bir gol yedi. 30 metreden çekilen bir şutta yere o kadar erken yatılmaz"

Kalesinde yine gol gördü

Ligde ve kupada bu sezon 35 maça çıkan Galatasaray, bu müsabakaların 28'inde kalesinde gol gördü. Kupada sadece Manisaspor'u 3 Mart'ta İstanbul'da 4-0 yendiği müsabakada kalesinde gol görmeyen sarı kırmızılı takım, ligde en son 25 Ocak'ta Çaykur Rizespor'u 2-0 galip bitirdiği karşılaşmada kalesini gole kapatmıştı.

Sinan Bolat, Galatasaray forması altında oynadığı toplam 8 maçta 12 yedi.