Galatasaray'da ilk ayrılık kapıda...  Zira kaleci Sinan Bolat, sözleşmesindeki maddeden dolayı serbest kaldı. Bolat'ın nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu oldu.

Tek taraflı feshetme hakkı var

Sözleşmesinde "ilk yarıda 5 maçta oynar” maddesi yer alan Galatasaray’ın yedek kalecisi Sinan Bolat, dün akşam Beşiktaş derbisinde de süre alamadı ve oynadığı maç sayısı 4’te kaldı.

Bu gelişmenin üzerine bonservisi Porto’da olan ve sarı kırmızılılarla 6 aylık daha mukavelesi bulunan Sinan’a sözleşmesini tek taraflı olarak feshetme hakkı doğdu.

İlk olarak Hamzaoğlu açıklamıştı

Sinan Bolat ile ilgili gerçeği ilk olarak sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamıştı.

Hamzaoğlu, Arsenal ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Sinan'ı sahaya sürmesinin gerekçesini açıklarken, "Sinan Bolat'ın sözleşmesinde ilk yarıda 5 maç oynaması gerektiğiyle ilgili bir madde bulunuyor. Bu 5 maçı doldurmak için de bugün kendisine şans tanıdık" demişti.

Hamzaoğlu, "5 maç oynatılmaz ise ne olur?" şeklindeki soruya ise "Kulübü tekrar geri alabilirdi devre arası" yanıtını vermişti.

Sinan kalmak istediğini söylemişti

Hakkında çıkan haberlerle ilgili kısa süre önce GS TV'ye konuşan Sinan Bolat ise, takımda kalmak istediğini ifade etmişti.