Sezon başında Stuttgart’ın ikinci takımından bonservisi elinde gelen ve Sarı-Kırmızılı kulüple senelik 500 bin Euro’ya anlaşma sağlayan Sinan Gümüş, bir kamp döneminin daha yıldızı oldu.

Yaz kampında da performansıyla dikkat çeken, ancak Prandelli tarafından şans tanınmayan 21 yaşındaki futbolcu, Alanya’da bir kez daha yeteneklerini gösterme fırsatı buldu. Hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen Sinan, sol ayağına olan hakimiyeti, uzaktan isabetli ve etkili şutları, adrese teslim pasları, dripling yaparak adam geçebilmesi ve oyun zekasıyla şimdiden A takımı zorlayabileceğini belli etti.

Bu yeteneklerine rağmen A takımda bir türlü istediği fırsatları yakalayamayan Sinan’ın gelişmesi için, Gaziantepspor’a kiralık gönderilmesi düşünülüyordu. Ancak Burak Yılmaz’ın sakatlığı sonrasında, genç futbolcuya takımda kalma şansı doğdu. O da şimdi, hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan gelecek fırsatı bekliyor.

Almanya forması da giydi

Sinan Gümüş, Almanya U20 Milli Takımı’nda da 3 kez forma giyip, rakip fileleri 1 kez havalandırmayı başarmıştı. Genç yıldız adayı, Galatasaray’da kendisini kanıtlayarak, Türk Milli Takımı’na hizmet etmenin hayallerini kuruyor. Sinan Gümüş’ün perşembe günkü kupa sınavında ilk 11’de forma giymesi bekleniyor.