Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geride  kalan sezonun kendileri için oldukça başarılı geçtiğini belirtirken, önlerindeki  yeni büyük hedefin ise 8 Ağustos Cumartesi günü Bursaspor'a karşı oynayacakları  TFF Süper Kupa maçı olduğunu söyledi. 

Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından TFF Süper Kupa  karşılaşması için özel hazırlanan maç kitapçığında yer alan açıklamasında, "Futbolda hedefler asla bitmiyor. Her yeni gün, farklı bir ideal için çalışmaya  devam ediyoruz. Önümüzdeki ilk büyük hedef ise TFF Süper Kupa" ifadelerini  kullandı. 

Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanacak maçta, Galatasaray'ın tarihten  gelen kazanma kültürünü ve final maçlarındaki saygın karakterini sahaya yansıtmak  istediklerini vurgulayan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Kulübümüze bir kupa daha  kazandırmanın onurunu yaşayabilmek için elimizden geleni yapacağız"  değerlendirmesinde bulundu. 

Sinan Gümüş kalıyor

Sarı Kırmızılı takımın transfer döneminin başında forvet arayışında olduğunu doğrulayan Hamzaoğlu bir dönem Niasse ile ilgilendiklerini belirtti. O günlerin geride kaldığını vurgulayan başarılı teknik adam, artık golcü transferinden vazgeçtiklerini ifade etti. 

Bu bölgede Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un yanı sıra yeni transfer Podolski'yi de değerlendirebileceğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı 'Bu oyuncuları yeterli görüyorum' diyerek yeni sezon öncesinde forvet hattına takviye yapılmayacağını dile getirdi.

Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş'e de parantez açan Hamzaoğlu, elinde kıymetli ve potansiyeli yüksek oyuncuların olduğunu da belirterek 'Bir bakarsın, Podolski'nin yerine Sinan oynar. Çok iyi bir futbolcu o da geleceği çok parlak görünüyor." diye konuştu.