Velden Belediyesi’ne ait tesiste, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen çalışmada, antrenman maçı oynandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekibin, ısınma bölümünün ardından sarı ve turuncu olarak iki takıma ayrıldığı, 12 kişi oynayan sarı takımın, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Melo, Dzemaili, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Jem Paul Karacan, Sinan Gümüş, Emre Çolak, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz ve Sercan Yıldırım’dan, 11 kişilik turuncu takımın ise Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Carole, Telles, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Podolski, Bilal Kısa, Sneijder ve Umut Bulut’tan oluştuğu aktarıldı.

Antrenman maçının ilk yarısında sarı takımın Sinan Gümüş’le 2 gol, turuncu takımın ise Carole’un ayağından 1 gol bulduğu kaydedildi. İkinci yarıda sarı takımın kalesinde Alperen Uysal’ın, turuncu takımın kalesinde ise İsmail Çipe’nin görev yaptığı, yine Bilal Kısa ve Umut Bulut’un sarı takıma, Yasin Öztekin ile Burak Yılmaz’ın da turuncu takıma geçtiği dile getirildi. İkinci yarıda Umut Bulut ve Sercan Yıldırım’la birer gol kaydeden sarı takımın, Lukas Podolski ile bir gol daha bulan turuncu takımı 4-2 yendiği paylaşıldı.

Sakatlığı nedeniyle İstanbul’a dönen Semih Kaya’nın yanı sıra, Hakan Kadir Balta ve Koray Günter’in idman maçında yer almadıkları belirtildi. Galatasaray, yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla Avusturya kampını tamamlayacak ve akşam İstanbul’a dönecek.