Sarı-kırmızılı takımın 2-1 kazandığı Vysocina Jihlava maçında golleri  atan Sinan, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Karşılaşma sonrasında tribünden maçı izleyen ailesinin yanına  gittiğini aktaran Sinan, "Annem de maçı izledi. Maçın ardından yanına gittim. O da çok sevinmişti. İlk hazırlık maçımızda 2 gol birden attığım için mutluyum"  dedi. 


Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde yaptıkları hazırlık kampının  çok iyi geçtiğini vurgulayan genç oyuncu, "Yoğun ve ağır idmanlar var. Elimden  gelenin en iyisini göstererek, Hamza hocanın gözüne girmek istiyorum. Bugün de  bunu başardığımı düşünüyorum. İnşallah böyle de devam eder" diye konuştu. 

Sinan Gümüş, takımdaki ağabeylerinin kendisini sürekli  cesaretlendirdiği anlatarak, "Ağabeylerim bana, 'Pes etme, sürekli çalış' gibi  şeyler söylediler. Biz genciz. Diğerlerine göre daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu  sezon daha fazla çalışmam lazım. Çünkü maçlarda daha çok süre almak ve hocamız  görev verdiğinde elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" ifadelerini  kullandı. 

"Hamza hocanın sözleri beni mutlu ediyor" 

Teknik direktör Hamzaoğlu'nun kendisini öven sözlerini duydukça mutlu  olduğunu söyleyen Sinan Gümüş, "Futbolumu herkese göstermek istiyorum" dedi. 

Kampa gelmeden önce de antrenmanlarına devam ettiğini anlatan Sinan,  şöyle konuştu: 

"Geçen sezon Hamza hocam bana 'hazır dön' dedi. Şu anda kendimi çok  iyi hissediyorum. Kampa gelmeden önce çok iyi çalıştım. Şu an yüzde 100'de  değilim ama lig başlayana kadar bu açığımı kapatacağım. Hamza hocamın benimle  ilgili iyi şeyler söylemesi beni mutlu ediyor. Bu bana kuvvet veriyor. Ben de  futbolumu herkese göstermek istiyorum. İnşallah bu sezon bu isteğimi başarırım." 

Sinan, yeni transfer Lukas Podolski ile ilgili, "5 sene önce 'Podolski  ile aynı takımda oynayacaksın' deseler inanmazdım. Kendisini antrenmanlarda  gördüm. Çok kuvvetli bir oyuncu" ifadelerini kullandı. 

Telles'ten Türkçe şov 

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Telles'in Türkçe konuşması  eğlenceli görüntüler ortaya çıkardı. 

Sinan Gümüş'ün röportajı sırasında takım arkadaşına, "Haydi Sinan.  Havaya mı girdin?" diye şaka yapan Telles, otobüsün mikrofonundan takım  çalışanları ve basın mensuplarına Türkçe seslenerek, şakalar yaptı. Telles,  yaptığı hareketlerle de takımın neşe kaynağı oldu.