Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, pozisyon yaratmakta güçlük çektiği karşılaşmadan farklı mağlubiyetle ayrıldı. Fransız ekibi, Galatasaray'ı 4-0'la geçti.

Sarı-kırmızılılar'ın, Avusturya'da oynadığı Udinese maçı taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler sebebiyle yarım kaldığı için Slovenya'da seyircisiz olarak oynanan maçta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Eray, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin ve Burak 11'ini sahaya sürdü.

Maçın ilk devresinde Galatasaray kalesini yoklayan ancak gol bulamayan Nice, rakibine isabetli şut şansı da tanımadı. 0-0'lık eşitlikle tamamlanan ilk yarı sonrasında 4 gol birden geldi.

57. dakikada Hatem Ben Arfa'nın penaltı golüyle öne geçen Nice, 71. dakikada Valentin Eysseric'in golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Said Benrahma penaltıdan skoru 3-0 yaparken, son sözü 80. dakikada Neal Maupay söyledi.

Galatasaray ile ipleri kopartma noktasına gelen Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından Nice maçının kadrosuna alınmadı. Inter ile prensip anlaşmasına varan ve bu hafta içi İtalya'ya giderek sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Melo, Galatasaray'ın Avusturya kampında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 

Semih Kaya, Fernando Muslera ve Jem Karacan, Nice maçı kadrosunda yer almayan diğer isimler oldu.