Galatasaray'ın dünkü idmanında basına kızan ve "Yeter artık! Benim kilomu ve kontratımı yazmayı bırakın" diyen Sneijder'in, bu öfke patlamasının perde arkasında neler yatıyor?
 
Sabah gazetesinin haberine göre, Sneijder'in menajeri Guido Albers, 3 Haziran'da Bursa'da oynanan Türkiye Kupası maçını izlemeye gelir ve burada yöneticilerden "Sneijder'in sözleşmesini uzatmak istiyoruz" sözünü alır. Sezon biter ancak aradan geçen 50 günlük sürede Guido Albers'in telefonu hiç çalmaz. 
 
BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA
 
Türk basınında çıkan "Sneijder kendisine önerilen parayı ve kontrat süresini beğenmedi" haberleri de Ibiza'da tatildeki Hollandalı yıldızın kulağına gider. Tatildeki ilk bir ayında özel antrenmanlar yapan Sneijder, eşi Yolanthe ile 5. evlilik yıl dönümünü kutladıktan sonra kampa katılır. Ancak kontratının ardından hakkında çıkan "Kilo almış" haberlerine de dayanamaz ve medyaya patlar... 
 
İLK BENDEN DUYACAKSINIZ
 
Çift kale maçı kazanan takımda yer alan ve çılgınlar gibi sevinen Sneijder, idman sahasını bisikletiyle terk ederken "Hepinizi kastetmiyorum ama hakkımda saçma şeyler yazılıyor. Emin olun kontratımla ilgili bir gelişme olursa ilk benden duyacaksınız" dedi.