Galatasaraylı futbolcular, Beşiktaş zaferi sonrası sevinçlerini ve duygularını GS TV muhabiri Deniz Gülen'le paylaştı. 
Sneijder: "Çok zor bir maçtı. Ancak Galatasaary olarak son saniyeye kadar mücadele ediyoruz. Galatasaray, finallerin takımıdır, bütün finaller de bizimdir! Penaltılardan önce Muslera'ya 3 tane penaltı kurtaracağını söylemiştim. Kendisine de sorabilirsiniz!"

Muslera: "Çok mutluyum; yeni bir sezona bu şekilde başlamak çok önemliydi. Burada bulunma amacım takıma yardım etmek. Yardım etmek de kurtarışlarla oluyor. Eşime, aileme ve köpeğime bu kupa armağan olsun..."

Yasin Öztekin: "5. kupamız. Allah'a şükür kupaları almaya devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kupalara alışkınız. Tüm taraftarla armağan ediyoruz."

Sinan Gümüş: "Genç yaşımda 5. kupam. Tabii ki mutluyum. İnşallah kupaların sayısı daha da artacak. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Chedjou: "100. maçımı oynadım ve çok mutluyum. Buraya gelirken hedefim kupalar kazanmaktı. Ve seneler geçti; her sene mutlaka kazandım. Bu sene de kupayla başladım. Kendi kaleme attığım gol için taraftarlardan özür diliyorum. Artık bu da nazar boncuğu olsun."