Yorumcu Mehmet Demirkol, Snijder'in idman metotlarından dolayı Mustafa Denizli ile dalga geçtiğini iddia etmişti.

Bu iddialar üzerine Wesley Sneijder bir açıklama yaparak, "Türk medyası saçma sapan bir hikaye uydurdu. Mustafa Denizli ile ilgili hiçbir yere konuşmadım. Ona saygı duyuyorum. 

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, bu açıklama sonrası iddiasını tekrarlayarak, "Bugünkü "Denizli antrenman metotlarıyla dalga geçiyor" haberi de doğrudur ve kanıtı da elimde var. Eğer anlattığım 'story bullshit'se bunun hesabını Türk medyasına değil menajerine sormalı. Elimde Albers'in attığı mesajlar duruyor." dedi.

İşte Demirkol'un Spor Servisi programındaki sözleri;

Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli'nin çalışma yöntemini beğenmediğini ve bu durumu yönetime aktardığını iddia eden Mehmet Demirkol, "Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metotları ile dalga geçiyor, yönetime de bunu söylüyor. Söyleme şeklini de anlatmıyım. Galatasaray'da Sneijder'den başka kimsenin kredisi yok. Bu krediyi böyle kullanıyor. Yönetim ne cevap verdi bilmiyorum. Bunlarla uğraşırken, teknik direktörlük yapmak kolay olması gerek." dedi.

Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli'yi de eleştiren Demirkol, "Mustafa Denizli'nin haberi olmadan altyapı hocası görevden alınıyor. Ahmet Akcan'ın şimdi takımın başına geçemsi konuşuluyor. Hamza Hoca'nın başına bunlar gelse 'Kariyerinin başında idare edemeyebilir' deriz ama Mustafa Hoca'nın bunları idare edememesi olacak iş değil" diye konuştu.