Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder, Fenerbahçeile 1-1 berabere kaldıklraı derbiyi ülke basınına yorumladı.

Kadıköy'den eşitlikle ayrılmalarından dolayı üzgün olduğunu söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, hakem Fırat Aydınus'un kararlarını eleştirdi.

Kazanabileceklerini söyleyen Sneijder, "Memnun muyum? Hayır! Kadıköy'e zafer için geldim. Biz kazanmayı daha çok isteyen taraftık. Maalesef maç 1-1 sona erdi" ifadelerini kullandı.

"KIRMIZI KART VE PENALTI OLABİLİRDİ"

Mücadelede faullere maruz kalan ve hakemin trübünlerden etkilendiğini ifade eden Hollandalı, "Korkunçtu... Souza'nın pozisyonu direkt kırmızı kart olmalıydı. Bu adamlar her şeyi yapabilirdi. Burak Yılmaz'ın Kjaer ile olan pozisyonunda defansın topla alakası yoktu. Orada hakem penaltı verebilirdi. Bu atmosferde karar almak kolay değil ama lehimize daha fazla düdük çalması gerekiyordu" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, çok kötü bir yönetim sergilerken Fenerbahçeli futbolcuların sert faullerine sessiz kaldı ve kartına başvurmadı. Ayrıca takımımızın yediği gol ofsaytken, Burak Yılmaz'a yapılan çok net bir de penaltı görmezden gelindi.