İlk olarak havalimanında konuşan Sneijder, "Yaşananlardan dolayı gerçekten çok üzgünüm. Neler olacağını şu an söylemem mümkün değil. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini bekleyip göreceğiz. Cezaya açıkçası ben de pek anlam veremedim" açıklamasını yaptı.

Bugün Florya'ya gelen ve kendisine destek olan taraftarlara teşekkür eden Sneijder, "Galatasaraylılar, bugünki desteğiniz için teşekkür ederim. Size minnettarım, eksik olmayın. Sizi seviyorum" mesajını paylaştı.

İşte Sneijder'in yaptığı paylaşım;


"Şu an için ayrılık söz konusu değil"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, "Takımdan ayrılacak mısınız?" şeklindeki soruya ise "Hayır şu an öyle bir şey söz konusu değil. Ancak bu cezanın nedenlerini konuşup değerlendirme yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder, daha sonra taksiyle havalimanından ayrıldı.

Galatasaray yönetimi, Sneijder'e geçen sezon gördüğü kartlar, basına verilen bir özel röportajda yöneticilere ilişkin açıklamaları ve 1 Temmuz'daki sezon açılışına katılmadığı için tarihi bir para cezası vermişti. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, yönetimin bu ceza ile kendilerine açıkça 'kulüpten ayrıl' mesajı verdiklerini öne sürmüştü. 

Galatasaray yönetiminin Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ile önümüzdeki günlerde görüşüp durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

Ayağının tozuyla ilk idmanına çıktı.