Teknik Direktör Roberto Mancini’nin, Türkiye’deki ilk kupasını kazandığına dikkat çeken Çizme basını, zor günler geçiren deneyimli hocanın rahat bir nefes aldığı yorumunda bulundu. Maçın tek golünü atarak galibiyeti getiren Wesley Sneijder için ise “Sneijder, Mancini’ye kupa kazandırdı” başlıkları kullanıldı.
 
Sneijder 15 milyon Euro

Galatasaray’a, Ziraat Türkiye Kupası’nı getiren golü atan Wesley Sneijder performansıyla da beğeni topluyor. Dünya Kupası’nda forma giymesine kesin gözüyle bakılan Hollandalı yıldızın elde tutulması zor gibi görünüyor.

Çünkü Cim-Bom’un 10 nu-marasının peşinde üç vatandaşı var. Bunlar Manchester United’ın başına geçmesi beklenen Louis Van Gaal, Tottenham’la flört eden Frank De Boer ve yine Milan’ın başında bulunan Clarence Seedorf...

Galatasaray’da, Roberto Mancini göreve geldikten sonra performansında gözle görülür bir yükseliş olan Hollandalı yıldızla ilgili şu ana kadar Başkan Ünal Aysal ve kurmayları net bir karar vermiş değil. Ancak geçen sezon devre arasında Inter’den 7.5 milyon euro bonservisle alınan Sneijder’e en az 15 milyon euro verilmesi durumunda Galatasaray’ın bu transfere yeşil ışık yakabileceği belirtiliyor.

Sneijder bu sezon Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkmasını sağlayan Juventus maçındaki gole imza atmış, ligde ise geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe’yi yıkan gol yine Hollandalı futbolcunun ayağından gelmişti. 

Skorer