Galatasaray yönetimi 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Wesley Sneijder'in sözleşmesini 2 yıl daha uzatacak. Hollandalı oyuncunun kontratının uzatılması konusunda belirsizlik yaşadığı dönemlerde Fenerbahçe’nin ilgilendiği iddia edilmişti.

Ancak Sarı-Lacivertliler bu iddiaları yalanlamıştı. Hollandalı yıldızın menajeri bu polemiğe katıldı. ‘Sneijder Fenerbahçe’de oynar mı’ sorusuna menajer Albers “Hayır. Sneijder asla Fenerbahçe’de oynamaz” diyerek son noktayı koymuş oldu.

YÖNETİME TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Bugün gazetesine konuşan Albers “Galatasaray Sneijder ile kontrat uzatmak istiyor. Wesley de kalmak istiyor. Şu anda söyleyebileceklerim bu. Yönetim çok profesyonel” diyerek anlaşma yolunda önemli adımların atıldığının sinyalini verdi. Ancak Guido Albers’in Galatasaray’ın Melo ile sözleşme imzaladığı dönemde yönetime ağır eleştirilerde bulunmuştu. “İnanılır gibi değil. Melo imzaladı ama Sneijder’le ilgili bir adım yok. İstanbul’a gelmiyorum. Çünkü yönetimin bu konuyla ilgili bir planı yok” diyerek tepkisini göstermişti.

NOTLAR:

- 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sneijder’le, mukavelesini 2018’e kadar uzatmak için anlaşıldı. Hollandalı yıldız maç başı hariç, yılda 3.2 milyon euro alacak.

- Hollandalı futbolcu, kaptan Selçuk İnan ile görüşerek arkadaşlarına yemek vermek istediğini açıkladı. Selçuk, Sneijder’in bu isteğini memnuniyetle karşıladı. Bunun üzerine, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı barbekü partisi düzenlendi. Organizasyonda Sneijder’in neşeli tavırları dikkat çekti.