Trabzonspor galibiyetiyle nefes alan Galatasaray'da sürpriz bir gelişmede bu hafta içinde yaşanacak. Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers'i İstanbul'a davet eden Başkan Dursun Özbek, Hollandalı oyuncuya iki yıllık yeni sözleşme imzalatacak. İki taraf arasında prensipte anlaşmaya varılırken hali hazırda ufak tefek detaylar üzerinde konuşulacak. Sneijder'in Türkiye'de kalmak istemesi, doğum yapması için bile eşi Yolanthe'yi ülkesine götürmeyecek olması menajerinin de ısrarını kırdı. Sneijder için Katar ve ABD'den astonomik teklifler getirmesine rağmen Sneijder, Türkiye'de kalma isteğini ortaya koydu.

Global direktör olacak!
Futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'de kalmak isteyen ve Galatasaray'da çalışmak isteyen Hollandalı oyuncuya sürpriz bir teklif de getirileceği bildirildi. Sneijder'e 2 veya 3 sezon sonra futbolu bırakınca Galatasaray'ın global direktörü olması teklifi götürülecek. Hollandalı oyuncu emekli olduktan sonra kabul ederse Galatasaray'ın yüzü olacak.
Bu arada Sneijder'in yeni çocuğu İstanbul'da doğacağı için Türk vatandaşı statüsü de kazanacak. Yolanthe ve Sneijder'in çocuklarına bir tane de Türk ismi koymayı düşündükleri iddialar arasında.