Galatasaray'ımızın  Dünya Kupası’ndaki yıldızı Wesley Sneijder, sarı kırmızılı takımdan ayrılmaz ise önümüzdeki sezon kaptanlık bandını takacak. Geçtiğimiz sezon 17 gol atıp 9 asiste imza atarak başarılı bir sezon geçiren Wesley Sneijder’ı, başkan Ünal Aysal ve yönetimi kaptan yaparak ödüllendirecek.

Sezon sonunda bu konuyu görüşen Ünal Aysal ve yönetim, “Takım içinde yabancı futbolcuları temsilen kaptanlık görevini Sneijder’a verelim” fikrinde birleşti. 

Sneijder, G.Saray’da takım kaptanlarından biri olarak pazu bandını Selçuk ve Hakan Balta ile takacak. Böylelikle kadro dışı kalan Sabri’nin yerine kaptanlardan biri yabancı olacak.

PRANDELLI DE KALMASINI İSTİYOR

Manchester United başta olmak üzere Monaco ve Atletico Madrid’in de ilgilendiği Sneijder için 20 milyon Euro’luk bir teklif gelmemesi halinde 
Galatasaray ’ın lejyoner kaptanı Hollandalı olacak.

Wesley Sneijder’ın 
Galatasaray  için çok kritik bir oyuncu ve önemli silah olduğunu belirten Cesare Prandelli de Hollandalı yıldızın kalmasından yana...

Prandelli, sarı kırmızılı yönetimin sezon sonu aldığı Sneijder’ın kaptanlığı kararını onaylarken, Galatasaray Takımı’nda 3 yılın ardından Tomas Ujfalusi’den sonra ilk kez yabancı bir oyuncu kaptanlık yapacak.