Dünya Kupası için 10 futbolcunun yerinin garanti olduğunu söyleyen Van Gaal, “Sneijder için emin değilim. Beni ikna etmesi gerekir. Önünde daha üç ay var” ifadelerini kullandı.

İsmi Tottenham ile anılan deneyimli teknik adam,  “Tottenham ile şu an için kontak halinde değilim. Dünya Kupası’nda Hollanda’nın başında bulunacağım ardından  ayrılacağım. Artık kendimi yorgun hissediyorum, büyük ihtimalle emekliye ayrılacağım” dedi.

AD Sportwereld’e konuşan van Gaal, geçtiğimiz yıl zaman zaman kadroda düşünmediği Wesley Sneijder ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Milli takım kadrosu her açıklandığında hakkında tartışmalar çıkan sarı kırmızılı futbolcunun durumuna değinen Van Gaal, oyuncuya adeta ‘Çalış’ mesajı gönderdi.

"Sneijder için emin değilim"

Bu yaz Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası için şimdiden 10 oyuncuyu belirlediğini söyleyen 62 yaşındaki teknik direktör, “13 kişilik daha yer var. Sneijder için emin değilim. Eğer formda olursa ve hazır olursa kadroya alacağım. Takımda bir yeri hak ettiği konusunda beni ikna etmesi gerekecek. Önünde daha üç ayı daha var” diye konuştu. 

Milliyet