Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Dünya Kupası'nda top koşturacak "En iyi 10 seksi futbolcu" arasında gösterildi. En iyi 10 seksi oyuncular arasında Manchester City ve İspanya Milli Takımı'ndan 2'şer oyuncu bulunuyor.

Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nın en iyi 10 seksi futbolcusu arasında gösterilen Wesley Sneijder için, "Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın formasını giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Galatasaray'da oynuyor. Kariyerinde zirveye çıktığı Inter döneminde onu tanıma fırsatını bulmuştuk. Güzel gülümsüyor, güzel dövmeleri var ve güzel bir adam" ifadeleri kullanıldı.

Wesley Sneijder'in aralarında bulunduğu Dünya Kupası'nın 10 seksi oyuncusu; Wesley Sneijder (Galatasaray/Hollanda), Mario Götze (Bayern Munih/Almanya), Alvaro Negredo (Manchester City/İspanya), Daniel Osvaldo (Juventus/İtalya), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Portekiz), Sergio Agüero (Manchester City/Arjantin), N'Dy Assembe (Guingamp/Kamerun), Olivier Giroud (Arsenal/Fransa), Xabi Alonso (Real Madrid/İspanya) ve Maxwell Andrade (Paris Saint Germain/Brezilya).

Sporx