Galatasarayımız, milli arada en büyük darbeyi Sneijer ile yedi. Hollandalı oyuncunun, Fransa ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanması ve ikinci özel maçın kadrosundan çıkarılması tam bir şok etkisi yarattı.

İstanbul’a önceki gün gelen Aslan’ın 10 numarasının tedavi süreci kulüp doktorları tarafından hemen başlatıldı. Ancak gelen ilk haberler hiç iç açıcı değil.

Kontrolleri yapılan ve MR’ı çekilen Wesley Sneijder’in durumunu değerlendiren Sarı-Kırmızılı sağlıkçılar, “Arka adalesinde 2. derece zorlanma var. Gerçekten de sıkıntılı bir tablo. 3 haftalık bir tedavi öngörüyoruz. Bu sürecin tamamlanmasının ardından takımla beraber çalışabilir. Fakat daha erken olması gerçekten de mucize olur” mesajlarını verdi.

SNEIJDER AYNI FİKİRDE DEĞİL!

Sağlık ekibinin ilk kontroller sonrasında verdiği bu bilgiler keyifleri kaçırdı. Çünkü takvim böyle işlerse Sneijder, dün 13 Nisan’da oynanacağı netleşen Fenerbahçe derbisinde sahada olamayacak.

Teknik heyet, deneyimli oyuncu için tedavi şartlarının zorlanmasını isterken, konuya noktayı koyan isim ise Hollandalı yıldız oldu.

Fenerbahçe mücadelesinin taraftarlar için ne anlama geldiğini çok iyi bildiğini belirten 10 numaranın durumunu ve oynama ihtimalini soran yakın çevresine şöyle karşılık verdiği öğrenildi: “Bu maça yetişmezsem hangi maçta oynayacağım! Ben tedavi sürecimi hızlandırmak için üzerime düşeni yapmaya hazırım. Fenerbahçe maçında oynamam gerekiyor. Böyle bir maçı tribünde izlemeyi kesinlikle istemiyorum.”