Wesley Sneijder, maçın ardından puan kaybından dolayı çok sinirliydi. Hollandalı, Atletico yenilgisi sonrası G.Saray Genel Sekreteri Fatih İşbecer'in de yanlış bulduğunu söylediği demecini hatırlattığımızda, "Açklamamın Hamza Hamzaoğlu ile hiçbir ilgisi yoktu. Sözlerim yanlış tercüme edildi. Bu yanlış anlaşılmalardan artık sıkıldım" sözleriyle şikayetlerini dile getirdi. Sneijder sadece SABAH'a konuştuktan sonra GS TV'nin bile röportaj isteğini geri çevirip takım otobüsüne gitti.

KANKALAR TARTIŞTI
Yakın arkadaşlıkları bazen takımı olumsuz etkilediği gerekçesiyle eleştiri konusu olan Selçuk İnan ile Burak Yılmaz arasında dün gece sert diyaloglar yaşandı. İlk yarıda G.Saray yarı sahasında yaşanan bir pozisyonda Burak'ın uzaklaştıramadığı top Kasımpaşa'da kalınca Selçuk çok kızdı. Pozisyona müdahale ederken "Burak" diye bağırışı yankılanan Selçuk soluğu takım arkadaşının yanında aldı ve hararetli bir şekilde kendisine yaptığı hatayı anlattı.

SABRİ'NİN 1 MAÇI KALDI
Sezon başında 4.5 milyon TL'si garanti ve 45 bin TL de maç başına olmak üzere G.Saray ile 1+1 yıllık sözleşme yenileyen Sabri Sarıoğlu, Denayer'in yokluğunda dün gece 11'de kendine yer buldu. Sözleşmesinde "15 maçta ilk 11'de yer alırsa +1 yıl devreye girer" maddesi olan Sabri böylece 14 maça ulaştı. Tecrübeli futbolcu 1 maçta daha 11'e girerse opsiyon devreye girecek.