Wesley Sneijder, takımın ve kendi performansından memnun olduğunu söylerken, Felipe Melo'nun da büyük bir kibarlık yaparak ''10'' numaralı formayı kendisine vermesini değerlendirdi ve ''Hem kendi hem de takımın performansından memnunun. Antrenmanlar yoğun geçiyor ama lig de Ağustos'ta başlayacak. Böyle olmak zorunda. Tabi ki 10 numara benim için önemli bir numara. Kariyerim boyunca giydiğim ve sevdiğim bir numara. Sezon başında Melo ile aramızda da bir konuşma geçti. Geçen 2 sezonda 10 numaranın hakkını verdii. Bu yıl kendisi de kibarlık yaptı ve bana bu numarayı verdi. Oynadığım mevkiyle de alakalı. Ama önemli olan tabi göstereceğimiz performans'' ifadelerini kullandı.

''%100'ÜN ÜSTÜNE ÇIKMAK İSTİYORUM''

Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar ve Inter'de uzun süre Betasus oynayamaması nedeniyle %100'e çıkamadığını kabul eden Hollandalı oyuncu, bu sezon çok daha iyisini yapmak istediğini ''Geçen sezon zor bir dönemdi. Uzun süre oynamadım, sakatlık da yaşadım. Bu nedenle yüzde yüzümü veremedim. Ben yizde yüzün de üstüne çıkmak istiyorum. Çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Inter'den sonra bir adım ileri gitmek istiyordum ve bu adımın da çok doğru olduğunu düşünüyorum. Elimden gelenin fazlasını da vermek istiyorum'' sözleriyle dile getirdi.

MOURINHO VE SÖYLENTİLER HAKKINDA AÇIKLAMA!

Transfer döneminde sıkça gündeme gelen Chelsea ve Jose Mourinho söylentileri hakkında da konuşan yıldız isim, Mourinho ile transfer görüşmesi yapmadığını belirtirken, ''Mourinho ile tabi ki görüşüyorum. Şuanda da görüşüyorum. Ancak bu bir transfer görüşmesi değil. Bizim başlayan bir dostluğumuz vardı ve bu yönde görüşmelerimiz sürüyor'' ifadelerini kullandı.

Webaslan.com