Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, çok çalıştıklarını ve bunun karşılığını almak istediklerini söyledi. Kupalar kazanmak istediğini söyleyen Hollandalı yıldız, tecrübelerini sahada göstermeye çalıştığını belirtti. 

Wesley Sneijder şöyle konuştu:

“İlk yarıda çok iyi oynadık. Maça biraz kötü başladık ama sonradan oyunu domine eden taraftarık. Genel olarak bugün iyi bir oyun çıkardık ve iyi bir sonuç aldık.”
“Kendi tecrübelerimle takım için elimden gelen katlı vermek istiyorum. Ben her zaman kupalara kazanmak isteyen bir futbolcuyum. Takımda bazı değişiklkler oldu. Çok daha iyi çalışyoruz ve bunun karşılığını taraftara vermek istiyoruz. Ben ödüller ve kupalar kazanmak isteyen bir fuftbolcuyum. “

Galibiyeti getiren gollerin ikincisini kaydeden Yasin Öztekin ise karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada takımı ve attığı golü anlattı.

Yasin Öztekin; "Maça iyi başlamadık ya da bizim hatamızdan dolayı Akhisar iyi başladı. Sonra toparlandık. İlk yarı çok iyi oynadık ve 1-1'i yakaladık. İkinci yarı Akhisar'ın direneceğini biliyorduk ama iyi zamanlarda golü bulduk. Umarım bundan sonraki tüm maçlarda iyi oynayıp puanları alırız" dedi. 

63'te Galatasaray'ı öne geçiren golü atan Yasin o an için, "Bruma'nın depara kalktığını gördüm, koştum 'Bruma' diye seslendim. Pası verdi ve bana sadece golü atmak kaldı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile ilk kez bir resmi maçta sahaya çıkan Josue, mücadelede Eren'in sakatlanmasının ardından oyuna girdi.

Josue o anlar için, "Sahaya adımlarımı atınca biraz gerginlik ve heyacan vardı. Ama dakikalar ilerledikçe bunu atlattım" dedi. Josue, Akhisar maçı için de "Burada 3 puan kazanmamız gerekiyor ki üst sıralardaki konumumuzu koruyalım. Bunu başardık. Şimdi milli takım arasında çalışarak formumuzu daha da yukarılara taşımak istiyoruz" diye konuştu.