Eşi Yolanthe'yi aldattığı yönündeki iddialara sert bir yanıt veren yetenekli futbolcu, "Öncelikle buraya geldiğim ilk günden beri herkese saygım var. Ama ben de saygı bekliyorum. Bu sabah özel hayatımla ilgili bazı haberler okudum. Nasıl ben saygı gösteriyorsam, ben de bunu beklerim. Bunlar yalan haberler. Eğer özel hayatım ile ilgili böyle saçmalıklar çıkmaya devam ederse, bu son uyarım, farklı adımlar izleyeceğim. Sahadaki performansımı eleştirebilirsiniz. Ama ailem çok farklı. Çok şükür eşimin bana, benim de eşime büyük saygım var. Bizi bu haberler yıpratamaz. Takım olarak çok iyi değiliz son dönemde ama yalan haberler olmasın. Olursa farklı bir yol izleyeceğim" dedi.

 
"TARAFTARLARA TEŞEKKÜRLER"
 
Maçı kazanmalarının arkasında takım olmayı başarmalarının yattığını söyleyen Sneijder, "Çok mutluyum. Tüm taraftara teşekkür ediyorum, onlara çok ihtiyacımız var. Bugün de son dakikaya kadar bizi yüreklendirdiler. İyi başladık ve 2 gol bulduk. Burada önemli olan takım olmak ve son dakikaya kadar mücadele etmek. Bunu yaptık ve maçı kazandık." ifadelerini kullandı.
 
"KAFAMIZI FUTBOLDA TUTMAK ÖNEMLİ"
 
Son dönemdeki eleştirileri düşünmeden yollarına devam etmeleri gerektiğini vurgulayan Hollandalı, "Takım üzerinde bir baskı vardı. Hem takım için, hem de bireysel olarak eleştiriler vardı. Özel hayat ile ilgili yazılan şeyler de vardı. Bugün takım ruhunu gösterdik. En önemli şey kafamızı futbolda tutmak ve işimize konsantre olmak. 3 puandan mutluyuz ve insanların bizi eleştirdiğini unutarak yolumuza devam etmeliyiz." diye konuştu.
 
"SADECE 2-3 ANTRENMANDA ÇALIŞTIK SİSTEMİ"
 
Mücadelede defansın önünde oynamasını değerlendiren tecrübeli orta saha, "Birazcık farklı oldu benim için ama Ajax'ta ve Real Madrid'de de oralarda oynadım. top bizde olduğu zaman pas alışverişini hızlı bir şekilde yapmaktı benim görevim. Bu sistemin üzerine gidersek, daha da iyi olabilir. Sadece 2-3 antrenmanda çalışabildik bu sistemi" diyerek sözlerini noktaladı.