Galatasaray'da, Gençlerbirliği maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Sneijder ve Chedjou, 4 Ocak'ta oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.
 
Yaklaşık 1 aydır ayak parmağındaki ağrıyla oynayan Wesley Sneijder, özel tedavi ile maçlara çıkıyordu. Hollandalı yıldız, ağrısı olan noktaya darbe alınca bir kaç gün dinlendirildi. Düzenli olarak iğneleri yapılan Sneijder, tam olarak hazır olmayınca teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 10 numarasını Gençlerbirliği kadrosuna almamıştı.
 
Sarı kırmızılı ekip Ankara'dayken tedavisine devam edilen Hollandalı yıldızın Beşiktaş maçında sahada olması bekleniyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel olarak çalışan Sneijder de derbide oynamak istediğini teknik ekibe iletti.
 
Dizindeki kıkırdakta hasar bulunan Chedjou da Gençlerbirliği maçında ağrıları olduğu gerekçesiyle riske edilmedi. Kamerunlu futbolcu Florya'da hazırlıklarını sürdürüyor. Tecrübeli futbolcunun özel program dahilinde çalıştığı ve derbide oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
 
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında burnu kırılan Veysel Sarı ise özel maske ile antrenmanlara katılıyor. Veysel, sezon bitiminde estetik operasyon yaptıracak.