Hollandalı oyuncu, çok gol pozisyonu kaçırdıklarını söylerken, ''Zor ve alışkın olmadığımız bir hafta geçirdik ama maça iyi konsatnre olmuştuk. Kazanmak istiyorduk. İyi de başladık, gol de geldi. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonları atsak farklı da olabilirdi. Kaçırdıklarımızı değerlendirmemiz gerekiyordu. Futbolda böyle şeyler olabiliryor. Golü yedik ve berabere btti. Artık Juventus maçı var önümüzde. Ona odaklanmalıyız'' şeklinde konuştu.

Sneijder, ilk yarıda oyundan çıkması hakkında da konuşurken, ''Hafta boyunca biraz ağrım vardı. 30 dakika boyunca böyle bir ağrı da hissettim. Hocalarımla konuşup böyle bir karar aldık. Sonuçta Juventus ile maçımız var, riske de girmek istemedim'' ifadeleri kullandı.

O HABERLERİ YALANLADI

Hafta içerisinde Emmanuel Eboue ile kavga ettiği yönündeki haberlerle ilgili de konuşan Sneijder, "Eboue ile aramda özel bir ilişki var. Devamlı şakalaşıyoruz. Bunu tüm takım da biliyor. Basında çıkan resme bakarsanız üzerimizde geçen sezonun kıyafetleri var. Tartışma diye bir şey yok. Zor bir hafta geçirdik. Eboue ile tartışmıyorduk, sadece şakalaşıyorduk. Basın çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Kesinlikle Eboue ile aramızda kavga yaşanmadı. Ben ve takım arkadaşlarım çalışmaya devam etmeliyiz. Kısa bir süre içerisinde tekrar maksimum performansa ulaşacağız" dedi.