Sneijder, yeni sezon öncesi beklentilerinden bahsederken sorulan bir soru üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na da göndermede bulundu.

Yıldız oyuncu, Süper Lig'in başlamasını heyecanlı beklediğini söylerken, ''Herşey çok güzel gidiyor. Çok önemli bir turnuvaya katılacağız. Arsenal ve Porto gibi iki güçlü takımla daha maç yapacağız. Bu bizim için iyi bir şey. Ardından Süper Kupa ve lig var. Şuan oldukça iyi durumdayız'' ifadelerini kullandı.

HEDEF EN AZINDAN ÇEYREK FİNAL

Bu sezonki hedeflerinden de bahseden Sneijder, en azından geçen yılki başarıyı yakalamaları gerektiğini, ''Tabi ki en azından geçen yılki çeyrek final başarısını tekrar etmemiz gerekiyor. Belki daha fazlasını da yapabiliriz. Güçkü takımlara karşı nasıl oynayabileceğimizi ikinci maçta gösermiştik. En azından bunu tekrar etmeliyiz'' dedi.

MİLLİ TAKIM YORUMU

Hollanda Milli Takımı kadrosuna alınmaması da hatırlatılan oyuncu, film izle bu soruyla karşılaşmayı beklediğini itiraf etti ve ''Bu hocanın kararı. Ben yine çalışmaya devam ediyorum ve takımıma odaklanıyorum. Fenerbahçe maçı bizim için önemli. Sonuçta bir derbi mücadelesi ve taraftarımız için kazanmamız gerekiyor'' açıklamasında bulundu.

TFF'YE YABANCI SINIRLAMASI GÖNDERMESİ !

Son olarak Sneijder, Galatasaray'da birlikte oynamak istediği bir yıldız isim var mı sorusu üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yabancı kararına göndermede bulunarak, ''Bunun bir Türk oyuncu olması lazım çünkü yabancı oyuncu sayısı kısıtlaması nedeniyle, yabancı sayımızın 6 olması gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Sneijder, takım içerisinde iki ya da tek forvet oynamalarının kendisini etkilemediğini ve kendi oyununa baktığını da sözlerine ekledi.

Webaslan.com