G.Saray’da Kadıköy’de önümüzdeki hafta oynanacak olan kritik 90 dakika öncesinde Hollandalı yıldızın ceza sınırında olması Hamza Hamzaoğlu’nu harekete geçirdi.

Teknik heyette, Kadıköy deplasmanındaki derbi öncesinde yaşanan tedirginliğe Hamza Hoca el koydu.

Ligin geride kalan ilk 7 haftasında agresif bir tavır sergileyip 3 sarı kart gören ve ceza sınırında bulunan Sneijder’ı, Hamza Hamzaoğlu baş başayapacağı görüşme ile uyaracak.

Gördüğü üç sarı kartın 2 tanesini karşılaşmalarda hakem kararlarına verdiği tepkiler ve itiraz yüzünden alan Sneijder, G.Birliği maçında da kart alması halinde F.Bahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİN”

Hollanda’nın 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılamayacak olması nedeniyle milli takımdan üzgün dönen Sneijder’a bu önemli konu hatırlatılacak ve Hamzaoğlu, oyuncusuna “G.Birliği maçında hakem ile 1 saniye olsun konuşma. Kararlarına asla itiraz etme. F.Bahçe derbisinde sahada olman G.Saray için çok önemli. O yüzden bunu tehlikeye atabilecek bir hareket içine girme. Sen bu takımın yıldızı ve kaptanlarından biri, profesyonel bir oyuncusun” diyerek sarı kart sınırında olan yıldız oyuncusunu uyaracak.

Hollandalı yıldızı hakem itirazı yakıyor

Hangi karşılaşmalarda  neden sarardı?

1-Osmanlı maçı: 90 dakikada hakem hüseyin göcek’e itiraz ettiği için sarı kart gördü.

2-T. Konya maçı: 68’de Carole’a kırmızı gösteren Fırat Aydınus’a gösterdiği tepki üzerine sarardı.

3-Başakşehir maçı: 50. dakikada EMRE BELÖZOĞLU’na yaptığı faulden ötürü sarı kart gördü.