Van Gaal, 5 Mart Çarşamba günü deplasmanda Fransa ile oynayacakları hazırlık maçı için belirlediği aday kadroya son şeklini verdi. Van Gaal'ın 33 kişiden 23'e indirdiği kadroda Galatasaraylı Sneijder ve Fenerbahçeli Kuyt da yer aldı.

Ajax'tan Davy Klaassen, Feyenoord'dan Jean Paul Boetius ve Twente'den Quincy Promes'in ilk kez davet edildiği aday kadroda, Arjen Robben, Robin van Persie ve Klaas Jan Huntelaar gibi yıldızlar da bulunuyor. 23 kişilik kadroda, Ajax, PSV ve Feyenoord'dan 4'er futbolcuya yer verildi.

Başkent Paris'te Fransa ile hazırlık maçında karşılaşacak Hollanda Milli Takımı şu isimlerden oluştu:

Jasper Cillessen, Daley Blind, Joel Veltman, Davy Klaassen (Ajax), Jeroen Zoet, Karim Rekik, Stijn Schaars, Memphis Depay (PSV), Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi, Jordy Clasie, Jean-Paul Boetius (Feyenoord), Michel Vorm (Swansea City), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (Roma), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (Twente), Arjen Robben (Bayern Münih).