Son olarak, Hollandalı yıldızı Manchester United'ın hücumcuları Antonio Valencia ya da Luis Nani'den biri ile takas yapılacağı dedikodusunun ortaya çıkmasından sonra, Sneijder'in Kırmızı Şeytanlar'ın kadrosuna ne şekilde adapte olacağı konusu da ele alındı.

Sneijder, transfer edilmesi durumunda artık yaşlanan Ryan Giggs'in ve Tom Cleverley, Michael Carrick ve Marouane Fellaini'nin önünde tercih edileceği ve United'ın hücum organizasyonları açısından kilit önem taşıyacağı belirtildi. Yıldız orta sahanın, Carrick'in yaratıcılık eksikliğini tamamlayacağı ve duran toplardaki ustalığı sayesinde, MANU'da frikiklerin başına geçen Rooney ve Robin van Persie'nin ceza sahasında kalmasını sağlayabileceği vurgulandı. Ayrıca Sneijder'in hızı ile öne çıkan bir isim olmaması nedeniyle ilerleyen yaşının problem oluşturmayacağı ve pas özelliğinin ön plana çıktığı ifade edildi. Sneijder'in bu sezon %87 isabetli pas oranı yakaladığı ve maç başına 2,4 'kilit' pas attığı kaydedildi. İngiliz devi Manchester United'ın, Galatasaray'ın Hollandalısı için yaklaşık 11 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

SNIJDER İSE GALATASARAY'DA MUTLU

Tüm bu dedikoduların yanı sıra Wesley Sneijder ise Galatasaray'da mutlu olduğunu ve takkımdan ayrılmaya niyetinin olmadığını belirtti. Hollandalı futbolcu menajeri aracılığıyla bu haberleri kesin bir dille yalanladı.