2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda Hollanda, Türkiye ile evinde oynadığı karşılaşmada zor anlar yaşadı.

Burak Yılmaz’ın 37. dakikada attığı golle yenik duruma düşen ‘Portakallar’, uzun süre gol pozisyonu bulmakta zorlandı. Maçın son anlarında tüm hatları ile saldıran Hollanda, 90+2’de Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’in vuruşu ile 1 puanı kurtarmayı başardı.

Golden sonra büyük sevinç yaşayan Sneijder, ısrarla topu istedi. Top toplayıcıdan aldığı topu formasının içine koyan yıldız futbolcu, golü eşi Yolanthe’ye armağan etti. Baş parmağını emerek sevinen ve bebeği müjdeleyen Sneijder, bu sevinç ile Yolanthe hakkında uzun süredir hamile olduğu şeklinde çıkan haberleri de doğrulamış oldu.

Berna Laçin durumu kavrayamadı

Oyuncu Berna Laçin ise ilginç bir tweet atarak dikkat çekmek istedi. "Sneijder'in 'koyduk çocuğu' hareketi ne kadar ayıp. Hem kadınlara, hem ekmek yediğin ülkeye hakaret" 

Daha sonra Berna Laçin, saçmaladığını anlayınca bu tweeti silerek, "Sneijder'in karısı hamileymiş ya amma kızmıştım ha hani bize gol attı ya çıkaramadım hıncımı. Her mevzuyu 30 saniye içinde Fener-Galatasaray mevzusuna bağlayan küfürbaz hanzolara iyi spamlar, Yolanthe'ye  hayırlı evlatlar dilerim" yazdı.