Galatasaraylı Wesley Sneijder’in “Formumu ona borçluyum” dediği Türk kick boksçu Gökhan Saki açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Saki’nin kendisi için özel bir çalışma programı uyguladığını, bu sayede bu sezon ideal kilosuna döndüğünü ve son derece fit bir hale geldiğini söylemişti.

Sneijder’in Dünya Kupası’na formda bir şekilde gitmesini sağlayan isim olarak Hollanda’da büyük ilgi toplayan Saki De Telegraaf gazetesinebir röportaj verdi. Türk asıllı Hollandalı boksör, “Kendisi için çok mutluyum. Hem Galatasaray’daki performansı hem de Brezilya’ya iyi durumda gittiği için. Orada fark yaratmak istediğini bana söyledi. Bunu yapabileceğini düşünüyorum. Çünkü o Hollanda’nın motorudur. Tıpkı bu sezon Galatasaray’da olduğu gibi aynı şeyleri orda da yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Gökhan Saki şöyle devam etti: “Sneijder benim iyi arkadaşım. Kendisine verdiğim diet programlarına uydu ve çalışarak bu noktaya geldi. Sonunda kendini buldu.Bana ihtiyacı olduğu anda ben yanındaydım. Bundan sonra da ne eğer bana ihtiyaç duyarsa onun için hazır olacağım.”



Skorer