Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray bir yandan Arjantin diğer yandan da Fransa'da girişimlerini sürdürüyor. 

Sporx'te yer alan habere göre, Arjantin'de bir süredir Martinez için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılı yönetim, bir sürpriz de Fransa ayağında yaptı ve Toulouse'da forma giyen Wissam Ben Yedder için resmi teklifte bulundu. 

10 milyon euro istediler

25 yaşındaki Tunus asıllı Fransız oyuncu için 4 milyon euroya kadar çıkan sarı-kırmızılı yönetim, Toulouse'dan 10 milyon euroluk cevap aldı! Fransız temsilcisinden aldığı cevabın ardından alternatif planlar geliştirmeye başlayan sarı-kırmızılı yönetim, teklifini bir miktar daha yukarı çekerek 5 milyon seviyesine yükseltti ancak Toulouse'un 10 milyon euroluk direnci yine de kırılmadı. 

Wissam Ben Yedder'in transferi için ısrarcı olan Galatasaray, Toulouse ile pazarlıklarını sürdürürken; Fransız kulübü diğer bir yandan da Lyon ile görüşmelerine devam ediyor.

25 yaşında olan ve orta saha, forvet arkası ve forvet bölgelerinde görev yapan Ben Yedder, 2010'dan bu yana Toulouse forması giyiyor. 2012'de Fransa U21 takımında da forma giyen Yedder, Lique 1'de bu sezon 17 maça çıktı, 7 gol attı ve 3 de asistin altına imza attı.