İspanyol basını, Granada'lı Guilherme Siquiera iddiasını ortaya atarken, 6+0+4 yabancı kuralı nedeniyle 'yerli takviye' formülü de yeniden gündeme geldi. Onwin Adaylar ise Sivassporlu Ziya Erdal ile geçen sezon Orduspor'da kiralık olarak forma giyen Sporting Lizbon'lu Atila Turan. Yabancı transferinin gerçekleşmemesi halinde yönetimin, iki oyuncudan birisini alternatif olarak kadroya katacağı öğrenildi. Bu arada Granada Kulübü'nün sahibi ve başkanı Quique Pina'dan Siqueira konusunda açıklama geldi. Radyospor'un sorularını yanıtlayan Pina, Brezilyalı sol bek konusunda bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendireceklerini söyledi.

CARLiNHOS'TAN 3 GOLLÜ MESAJ

G.Saray'dan Guilherme için teklif alıp almadıkları sorusuna, "Hiçbir fikrim yok. Şu anda bu konuda yorum yapamam" yanıtını veren Pina, "Teklif gelirse, bunu değerlendiririz. Fakat ne olacağını bilemem. Futbolcu için çok sayıda teklif ve seçenek var. Şu ana kadar Guilherme'yle konuşmadım. Seçenekler hakkında ne düşünüyor bilemem. Beklemek gerekir, ne olacağını görmek için" diye konuştu. Öte yandan Fluminense formasıyla Brezilya Ligi'nde 8 maçta 3 gol atan Carlinhos'un da tekrar listeye alınabileceği belirtiliyor.

HAKAN KREDİYİ TÜKETTİ

Hazırlık döneminde beklenen performansı gösteremeyen Hakan Balta, kredisini tüketti. Malaga maçında da vasatı aşamayan tecrübeli oyuncunun, teknik heyet tarafından uyarıldığı belirtiliyor. Yerli avantajını kullanamayan Balta için Slovenya kampının son şans olacağı ifade edildi.