Kayserispor galibiyetiyle moral bulan Galatasaray'da, savunmanın solundaki sıkıntı teknik direktör Roberto Mancini'ye rahat nefes aldırmıyor. Hakan Balta'nın geçtiğimiz hafta sakatlanması, Albert Riera'nın formsuzluğu derken Kayserispor maçında bu mevkide forma giyen Dany'nin hataları İtalyan teknik adamı yeni arayışlara itti.

SABRİ'Yİ DE OYNATABİLİR

Roberto Mancini'nin takım içinden yeni bir sol bek çıkartması bekleniyor. Mancini'nin sol bek için son antremanda denediği isim ise tecrübeli kaptanlardan Sabri Sarıoğlu oldu. Eboue'nin yükselen performansı dolayısıyla sol bekte Dany'i beğenmeyen Mancini, bugünki antremanın son bölümünde Sabri Sarıoğlu'nu sol bekte denedi ve savunma oyuncularıyla özel olarak ilgilendi.

HAKAN DERBİDE DE ŞÜPHELİ

Sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın Torku Konyaspor maçında sahada olması beklenmiyor. Deneyimli sol bekin Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesi için büyük çaba harcayan sağlık ekibi, oyuncunun fiziksel anlamda eksikliğini kapatması için zamana ihtiyaçı olduğunu Mancini'ye raporladı. Buna göre Hakan Balta'nın Fenerbahçe derbisinde sahada olması şu an bir netlik kazanmadı.