Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen golcü oyuncu Umut Bulut, transferi bir türlü bitirilemeyince, mecburen bonservisini elinde bulunduran Fransız kulübü Toulouse’un kampına katıldı. Toulouse ile G.Saray arasında geçen sezon başında yapılan kiralama sözleşmesine göre; 3.2 milyon Euro’ya Sarı-Kırmızılı kulübe transferi gerçekleşebilecek olan yıldız, pazarlıklardan sonuç alınamayınca Fransız kulübünün yolunu tuttu.

''GEREKİRSE KALIRIM'' RESTİ

Sarı-Kırmızılı yönetim, Umut Bulut için istenen rakamı çok yüksek bulmuş ve 1 yıl sonra serbest kalacak golcü futbolcu için 1 milyon 250 bin Euro’luk teklifte bulunmuştu. Bu rakamı çok az bulan Fransızlar, son olarak bonuslarla Bahsegel birlikte önerilen 2 milyon Euro’luk teklifi de reddetti. Ancak bu kez de “Gerekirse 1 yıl kalırım” diyen Umut’un resti ile karşılaştılar. Toulouse yönetimi, kampa katılan oyuncunun bu restini görerek, yeniden pazarlık masasına oturdu.

İKİ HAFTA BEKLEYECEK

Umut Bulut’un Toulouse kampında iki takım arasındaki bonservis konusunun çözüme kavuşmasını bekleyeceği ve anlaşma sağlanması halinde buradan G.Saray’ın hazırlıklarına katılmayı planladığı öğrenildi. Cimbom’a da 2 haftalık süre tanıyan golcünün, bonservisinin alınmaması durumunda kendisine gelen diğer teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi.