Türk Telekom Arena'da yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hajrovic, Kayserispor mücadelesinde çok önemli 3 puan fırsatını değerlendiremediklerini kaydederek, "Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Maçın genelinde iyi oynadık ve pozisyonlara girdik. Bugün şans faktörü eksikti ve golü bulamadık" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın son 3 maçında gol atamadığının hatırlatılması üzerine Hajrovic, "Futbolda bu tip dönemler olabiliyor. Gol atamayabiliyorsunuz. Son 3 maça baktığımızda pozisyonlarımız da vardı. Son vuruşlarda eksikliğimiz var. Golü atsak bunları konuşmayacağız ama bu durumu hocaya, oyunculara veya taktiğe bağlamak yersiz. Sadece son vuruşlarda konsantrasyon eksikliğine bağlanabilir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, bu sezon yeni takımıyla ilk lig maçına çıkan Lucas Ontivero ise "Maçta olanlar, istediğimiz ve çalıştığımız gibi değildi. Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Artık bunu geride bırakmalı ve önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.