DHA - Amrabat ve Riera'yı elden çıkararak yabancı kontenjanı sıkıntısını aşmaya çalışan sarı kırmızılılar şimdi de stoper sorununu çözme derdinde.

Teknik direktör Mancini, Chedjou ve Dany'de istediği verimi alamayınca, yönetime mutlaka Fenerbahçeli Alves benzeri uzun boylu savaşçı bir stoper alınmasını rapor etti. Mancini'nin listesindeki bir numaralı isim olan Gremio'nun savunmacısı Rhodolfo için temaslar uzun süredir sürüyor. Ancak Rhodolfo'nun bonservisinin 3 ayrı kulüpte bulunması sarı kırmızılıları bu transferden cayma noktasına getirdi.

Rhodolfo'ya alternatif olarak bulunan Heitinga'yi ise teknik direktör Roberto Mancini "istediğim özelliklere sahip bir oyuncu değil" diyerek veto etti. G.Saray'ın gündemindeki iki stoper transferinde de gelişme stop ederken, bu hafta Türk Telekom Arena'da oynanacak zorlu Bursa maçında Mancini'nin savunmanın göbeğinde kimi oynatacağı da ayrı merak konusu. Çünkü sarı kırmızılı stoperler içinde Chedjou ve Gökhan Zan sakat. Dany'i ise gönderebilmek için çare aranıyor. Savurmanın göbeğinde orjini stoper olan bir tek Semih Kaya kalmış durumda. Gaziantep maçında Hakan Balta'nın stoper mevkinde tel tel dökülmesi Mancini'nin alternatiflerini daralttı. İtalyan hoca bu soruna çözüm bulunmasını bir an evvel isterken, hafta sonuna kadar stoper krizinin çözülmesi de oldukça zor görünüyor.